PLUSspace

Shanghai Vered Sunshine Medical

Located at 228 South Xizang Rd, Huangpu District, Shanghai, the clinic of Shanghai Vered Sunshine Medical Cosmetology combines medical aesthetics disciplines such as plastic surgery, cosmetic dermatology, and cosmetic stomatology.Project Name:Vered Sunshine MedicalProject Location:...

Project Information

  • Project Location

    Shanghai, China
  • area

    1200㎡
  • Completion date

    2020/09
  • type

    Healthcare

图片
图片

Located at 228 South Xizang Rd, Huangpu District, Shanghai, the clinic of Shanghai Vered Sunshine Medical Cosmetology combines medical aesthetics disciplines such as plastic surgery, cosmetic dermatology, and cosmetic stomatology. 

1.jpg

Project Name:Vered Sunshine Medical 

Project Location: Shanghai

Project Time:2020

Project Area: 1200 sq.m

Project design and construction: PLUSspace

2.png

01

 Reception Area

3.jpg

4.jpg

5.jpg

图片


Add beauty to people’s present splendor

is the pursuit of Vered

To present this

is PLUSspace’s mission.

As for the hue of Vered,

the designer use mysterious purple and soft pink

The combination of purple and pink

in the streamline ribbon

is prominent in the white space.

The hue which reminds you of stars in outer space

is what Vered want.

02

  Consulting Room

6.jpg

7.jpg

8.jpg

图片


The wall and ceiling of the consulting room are all white.

White is a symbol of purity, transparency and perfection.

The white space is multifunctional.

As each space conveys different feelings,

It can meet different need of customers while conveying the moral of Vered.

03

 Operating Room

9.jpg

10.jpg

图片


The light is bright and clear.

The bright operating room makes customers feel at home.

Each skin care not only brings beauty to customers,

But bright mood.

图片

04

 Corridor

11.jpg

12.jpg

13.jpg

图片


Design is an art itself.

Through innovation,

The designer express their understanding of users

And lead them to feel the beauty and immortality between space and art.

图片

05

 Reception Room

14.jpg

15.jpg

16.jpg

图片


The reception room has been designed

To combine magnificence and softness.

The furniture in different shapes and colors

Enable the concise space fashionable and elegant.

图片

06

 Observing Room

17.jpg

18.jpg

图片


Observing room is the place where customers are observed after receiving surgery.

The sharp straight line, glossy surface

And large area of white space enlarge the space visually. 

The modern concise style and fun elements

Hard lines, murmur of beauty

Make customers look forward to their rebirth of beauty in the graceful and relaxed environment.

图片

Leave us a message

If you have a question or would like more information on our work, Please complete the form and we`ll aim get back to you with in 24 hours.